Éttermeknek, cukrászdáknak, hobbicukrászoknak, magánszemélyeknek friss ehető virágokat kínálunk. Kérem, mielőtt megrendelné, olvassa el figyelmesen az alábbi tájékoztatót:
Az évszaktól függően, ibolya, árvácska, egynyári salátavirágok, rózsaszirom és rózsafej, levendula, fűszernövények stb. színes kínálata. A virágok saját, vegyszermentes termesztésből származnak, szabadföldiek, kézzel válogatottak. A természetes élőhelyhez hasonló módon növekednek, biztosítva azt, hogy a lehető legtöbb életerőt, ásványi anyagot tartalmazzák, igazi élettel legyenek telve. Ezzel együtt jár az, hogy a szezontól és az időjárástól függően a kínálat napról-napra változik. Ezért az aktuális virágválasztékról, kérem, érdeklődjön telefonon vagy e-mailben!
Tortadíszítéshez szárított, finoman préselt virágokat itt talál.
Tájékoztató ár: egy doboz virág 4500 Ft, amely 40-50 virágot/szirmot tartalmaz, a dobozt kívánság és megbeszélés szerint állítom össze.
Nagy doboz 90-100 virág 9000 Ft
Illatos rózsaszirom, 150-200 szirom nagy doboz, 14.000 Ft. Jelenleg nem rendelhető.
A dobozban, hűtve tárolva 6 napig megőrzi frissességét. Felhasználásukhoz ötleteket találnak a „Virágkonyha” című könyvben!
Kandírozott virágok: 50 g 5500 Ft, romantikus dobozkában 1400 Ft/dobozka.
Rendelni emailban vagy telefonon lehet. +36-30-9647144 moni.halmos(kukacka)gmail.com
Kiszállítás: Expressz küldeményként jégakkuval, 3500 Ft.
Személyes átvétel: megbeszélés alapján Sóskúton. ( a virágokat 5-10 fok között kell szállítani, tárolni). Egyéb kiszállítási módok egyéni megbeszélés alapján!
Ha Budapest területén, rendszeresen szeretne ehető virágokat házhozszállítással rendelni, keresse partnerünket, a Mikrozöldségfarmot!
Ajánlom figyelmébe virágos egyéb termékeimet: rózsalekvár, virágszörpök, szárított virágok teának, süteménybe, tésztába, díszítésnek, kandírozott virágok akár köszönetajándékként is, romantikus díszdobozban.
Személyes konzultáció
Szeretné bevezetni a virágokat az éttermében profi módon? Virágokkal szeretné ízesíteni a süteményeket, fagylaltokat? Kis ehető virágoskerttel gazdagítaná a kerthelyiséget? Tisztában van az ehető virágok élelmiszerbiztonsági követelményeivel? Hogyan tud egy szezonális virág hosszú hónapokig helyt állni az étlapon? Ha felmerültek ilyen és hasonló kérdések, szívesen segítek – az interneten fellelhető félinformációk özönében könnyű elveszni és tévútra lépni.
Személyes konzultációt ajánlok, amelynek keretében nem csak az ehető virágokat mutatom meg, hanem konyhai felhasználásukat, sok-sok apró trükköt, fortélyt, amelyek ahhoz szükségesek, hogy az étel dekoratív, finom és csábító legyen. Mert a virág nem arról szól, hogy csupán dísz legyen…