Itt minden egy helyen, amit az ehető virágokról tudni kell, tudni lehet és tudni érdemes!

You are currently viewing Itt minden egy helyen, amit az ehető virágokról tudni kell, tudni lehet és tudni érdemes!

Éttermeknek, cukrászdáknak, hobbicukrászoknak, magánszemélyeknek  friss ehető virágokat kínálunk. Kérem, mielőtt megrendelné, olvassa el figyelmesen az alábbi tájékoztatót:

Az évszaktól függően, ibolya, árvácska, egynyári salátavirágok, rózsaszirom és rózsafej, levendula, fűszernövények stb. színes kínálata. A virágok saját, vegyszermentes termesztésből származnak, szabadföldiek, kézzel válogatottak. A természetes élőhelyhez hasonló módon növekednek, biztosítva azt, hogy a lehető legtöbb életerőt, ásványi anyagot tartalmazzák, igazi élettel legyenek telve. Ezzel együtt jár az, hogy a szezontól és az időjárástól függően a kínálat napról-napra változik. Ezért az aktuális virágválasztékról, kérem, érdeklődjön telefonon vagy e-mailben!

Tortadíszítéshez szárított, finoman préselt virágokat itt talál.

Tájékoztató ár: egy doboz virág 4500 Ft, amely 40-50 virágot/szirmot tartalmaz, a dobozt kívánság és megbeszélés szerint állítom össze.

Nagy doboz 90-100 virág 9000 Ft

Illatos rózsaszirom, 150-200 szirom nagy doboz, 14.000 Ft. Jelenleg nem rendelhető.

A dobozban, hűtve tárolva 6 napig megőrzi frissességét. Felhasználásukhoz ötleteket találnak a „Virágkonyha” című könyvben!

Kandírozott virágok: 50 g 5500 Ft, romantikus dobozkában 1400 Ft/dobozka.

Rendelni emailban vagy telefonon lehet. +36-30-9647144  moni.halmos(kukacka)gmail.com

Kiszállítás: Expressz küldeményként jégakkuval, 3500 Ft. 

Személyes átvétel:  megbeszélés alapján Sóskúton. ( a virágokat 5-10 fok között kell szállítani, tárolni). Egyéb kiszállítási módok egyéni megbeszélés alapján!

Ha Budapest területén, rendszeresen szeretne ehető virágokat házhozszállítással rendelni, keresse partnerünket, a Mikrozöldségfarmot!

Ajánlom figyelmébe virágos egyéb termékeimet: rózsalekvár, virágszörpök, szárított virágok teának, süteménybe, tésztába, díszítésnek, kandírozott virágok akár köszönetajándékként is, romantikus díszdobozban.

Személyes konzultáció

Szeretné bevezetni a virágokat az éttermében profi módon? Virágokkal szeretné ízesíteni a süteményeket, fagylaltokat? Kis ehető virágoskerttel gazdagítaná a kerthelyiséget? Tisztában van az ehető virágok élelmiszerbiztonsági követelményeivel? Hogyan tud egy szezonális virág hosszú hónapokig helyt állni az étlapon?  Ha felmerültek ilyen és hasonló kérdések, szívesen segítek – az interneten fellelhető félinformációk özönében könnyű elveszni és tévútra lépni.

Személyes konzultációt ajánlok, amelynek keretében nem csak az ehető virágokat mutatom meg, hanem konyhai felhasználásukat, sok-sok apró trükköt, fortélyt, amelyek ahhoz szükségesek, hogy az étel dekoratív, finom és csábító legyen. Mert a virág nem arról szól, hogy csupán dísz legyen…